Release av prototyp, kod kod kod och jobbsökning

av Felix Wetell


Blir allt för länge mellan uppdateringarna på bloggen. Men tack Andreas Hortlund som pushade mig till att skriva lite. 

På senaste tiden har jag kodat en hel del, äntligen fått tillbaka lusten att bygga vidare på gamla projekt och avsluta sånt som ligger och skräpar. En del av det jag gjort är:

  • Skapat prototyp åt en entreprenör  (I am pure LOVE)
  • Börjat bygga spel på min egna webbsida (länk)
  • Avlagt mig ansvaret för Linda Carlstads projekt (även om jag fortfarande skickar uppdateringar ibland)

Spelen jag bygger är med hjälp av ett ramverk som heter Phaser. Tycker att det funkar bra än så länge och hjälper mig att komma igång med tänket som behövs för att koda spel. Det hjälper mig även att träna på att skriva JavaScript, något jag inte gör tillräckligt. 

På sidan om allt det här fortsätter arbetet med kunderna till mitt företag. Gör lite små ändringar åt Caland och ska ge dem en snabb utbildning hur de kan ändra texter på sin webbsida. Fortsatt arbete med Kakelplattan och ombyggnad av hela deras webbsida. Mycket som ska göras och det tar tid. Migrerar över från Bootstrap 3.3 till 4.3 och moderniserar hela utseendet samtidigt. 

Jag är även mitt uppe i att söka nytt jobb. Har inte utbildat mig i 7 år för att inte jobba med det jag vill. Sitter just nu i diskutioner med Soleil och hoppas på ett gott resultat som leder till ett jobb. 


Kolla in andra inlägg:

Anställning på Telia Company


Tidigare i sommar fick jag anställning på Telia Company som drifttekniker. Positionen handlar om att övervaka driften på det fasta nätverket i Finland, med möjlighet att utöka kunskapen och jobba med det mobila...
Läs mer