Tid att slappna av lite

av Felix Wetell


Tja tja!

Har nu äntligen gjort klart det mesta jobbet på en av mina kunders webbsidor, äntligen. Så skönt att ha min del gjort så jag kan fokusera på att slappna av och tänka på mig själv. Kände att det började bli för mycket med tanke på hur mycket jag jobbar på Telia och vad jag försökte jobba med utanför, samtidigt. Så nu kan jag ta det lite mer lugnt, spendera mer tid hemma med nära och kära. 

Planer för framtiden är att fortsätta jobba lite lätt med Kakelplattan, hjälpa till där det behövs men inte göra något stort. Webbappen jag bygger med en entreprenör kommer nog att fortsätta, men nästa steg i appen är att testa, och att skaffa testpersoner är inte min del att göra. Inom företaget ska jag kanske försöka göra något kul projekt mot sommaren, bara något litet kul som ökar motivationen att koda igen, för att just nu så har jag dippat i lusten att koda. 

Annars rullar livet bra, dags att njuta lite och låta hjärnan slappna av, inte stressa upp sig över allt jobb. 
Allt för mig, tack. 

Pease out 🍕


Kolla in andra inlägg:

Länge pauser från kodning


På senare tid har jag börjat ta längre pauser från kodningen, för att orka med vardagen med att jobba. Jag jobbar en hel del övertid och det sliter mer på kroppen mentalt och fysiskt.  Det gö...
Läs mer