Uppdatering av bloggen

av Felix Wetell


Tjenare!

Nu har jag tagit mig igenom en slitsam period med otroligt mycket jobb och aktiviteter. Äntligen lite lugn.

Jag har ett problem med bilen som jag jobbar på att fixa, bäntar bara på delar just nu sen ska den vara fixad. En börda som legat på mina axlar ett bra tag nu, under tiden jag felsökt. Förhoppningsvis löser den inkommande delen alla problem. 

Eftersom att saker har lugnat ner sig så tog jag mig tiden nu under natten att börja uppdatera bloggen, koden till bloggen. Jag har haft ett skumt problem som har förhindrat mig att uppdatera koden, utan att kompileringen kraschar hela tiden med NPM. Efter många timmar av felsökande bestämde jag mig för att helt enkelt börja om från början. Jag skapade ett nytt Laravel-projekt och flyttade över koden sakta men säkert. Nu har jag flyttat över allt och kunde direkt börja lösa små buggar och saker som stört mig under en längre tid. Sidan har fått ett lyft på mindre skärmar, där jag tillåter innehåller att ta upp större del av skärmen. Fler nice ändringar och funktioner kommer att göras för att bloggen ska kännas mer levande och användbar, för dig som läsare och för mig som skribent. 

Kodningen tar inte slut där. Jag har även tänkt att fortsätta koda på felixmademe. Uppdatera lite saker som jag stör mig på och jobba vidare med att göra coola effekter samt funktioner. 

Sharing is caring, pease out 🌴


Kolla in andra inlägg:

Tid att slappna av lite


Tja tja! Har nu äntligen gjort klart det mesta jobbet på en av mina kunders webbsidor, äntligen. Så skönt att ha min del gjort så jag kan fokusera på att slappna av och tänka på mig sjä...
Läs mer