Utveckling av kundprojekt

av Felix Wetell


Hallåå!

Jag jobbar för fullt med att jobba på Telia och april månad kommer bli galen, kommer blir den månaden jag jobbar mest på under hela året (tror jag). Har cirka 190 timmar arbete inplanerat, och det är ingen övertid alls, kommer bli tufft. Därför försöker jag göra så mycket jag kan på sidan jobbet just nu, när jag ändå har tid. 

Utvecklingen av Kakelplattan fortsätter och jag börjar få mer resultat i arbetet. Det är knepigt att jobba med en kund som den här. Projektet innehåller massor med gammal kod som inte samarbetar med nyare PHP-versioner och det skapar problem när jag ska utveckla. Jag gör mitt bästa för att få det att fungera men kan inte riktigt lägga tiden på att felsöka, eftersom att det inte är vad jag ska göra. Jag lyckades dock skriva om lite kod för att få det att fungera lokalt nu, äntligen. 🚀 Med det så lyckades jag bygga en produktmall, för att visa upp produkterna. Koden är inte komplett, eftersom att den bara ska vara en grund för kunden att bygga vidare på. 

Men men, jobbar på med det och mitt portfolio. Har börjat skriva en del JavaScript, vilket är väldigt kul eftersom att man skakar liv i webbsidan på ett helt annat sätt. Man gör det lilla extra flr att webbsidan ska kännas komplett. Är lite svårt att förklara.. 

Pease out 🌴
//Felix


Kolla in andra inlägg:

Från Laravel app till progressive web app


Hallå! Har jobbat en hel del natt på Telia nu och därmed har jag en hel del tid att sitta och koda, eftersom vi har så mycket dötid.  Har fokuserat på att vidarutveckla mitt portfolio (
Läs mer