Vidare om jobb..

av Felix Wetell


Tja!

Fick svar igår från Soleil. De har valt att gå vidare med andra kandidater. Så jag är tillbaka på ruta ett tyvärr. 
Jag hade en aning från början att det inte skulle gå vägen men försökte att hålla hoppet uppe hela tiden. Man kan inte gå runt och vara negativ hela tiden, men men. 

Jag har en till intervju på gång med ett annat bolag. Är väldigt redo med att sluta jobba på Telia och bytta till något jag verkligen vill göra, produktutveckling och kodning. 

Helt ärligt så mår jag inte så bra just nu, stressar otroligt mycket över kundprojekt, min egna utveckling och jobbar över en hel del på Telia. Allt det här tar hårt på mig och jag vet att det inte är bra, men något i mig säger att jag måste fortsätta. På fritiden har jag svårt att släppa jobbet helt, och tänker alltid på vad jag borde göra eller hur jag ska förbättra mig själv. Har bliviti negativt påverkande. Mår som sagt inte särskillt bra och börjar kanske närma mig att gå in i väggen igen, som jag gjorde för några år sedan. Måste nog ta en paus från jobb en stund, i alla fall de projekt och arbeten som inte jag gör på Telia som min huvudsakliga sysselsättning. 

Läser du detta och sitter i samma sits, fokusera på dig själv och gå inte in i väggen. Det är inte värt det, varken för dig eller de andra runt dig. 

Peace out, Felix 


Kolla in andra inlägg:

Release av prototyp, kod kod kod och jobbsökning


Blir allt för länge mellan uppdateringarna på bloggen. Men tack Andreas Hortlund som pushade mig till att skriva lite.  På senaste tiden har jag kodat e...
Läs mer