Om mig

Jag som styr bloggen

Vem är jag?

Introduktion

Hej, jag heter Felix Wetell!

Det är jag som har skapat, uppdaterar och underhåller den här bloggen.

Företag

Jag driver en enksild verksamhet som heter som jag, Felix Wetell. Jag brukar referera företaget efter det namn jag har min webbsida på, felix made me. Företaget startades 2019 med syfte att lära mig hur man driver ett företag samt samla på mig arbetserfarenhet.

Privat

På fritiden spenderar jag min tid att koda, dricka bira med polarna, spela och skruva på bilen. Jag har en stor passion för webbutveckling och motorsporter. Den motorsport jag är mest intresserad av, och själv utför är roadracing, racing med motorcykel på asfalterade banor.

GitHub - felixwetell

Som många av mina nära och kära vet, så älskar jag att koda och bygga webbsidor. Jag bygger webbsidor åtmig själv, kompisar, organisationer, förenignar och företag. Finns det en webbsida att bygga hjälper jag gärna till, från design, kodning och uppladdning. Servern som allt kör på är en droplet från Digital Ocean och hanterar servern med ett verktyg som heter Plesk. Med dessa vektyg skriver jag kod, skapar commit som sedan laddas upp på servern och kan sedan ses direkt.

felixwetell's stats

Folding @ Home - felixwetell

När jag inte använder min speldator jag har hemma så bidrar jag med datorkraft till forskningsprojektet Folding @ Home (FAH). Har du extra datorkraft hemma som inte används, hjälp gärna till och bidra till forskning, för en bättre framtid tillsammans.

Namn: felixwetell
Poäng: 40918935
Rank: 34163 av 2792531
Senast uppdaterad: 2021-02-10 19:40:41